Onze specialismen

Automatisering en besturingstechniek

Wat wij doen

Automatisering en besturingstechniek

Bent u opzoek naar een bedrijf gespecialiseerd in besturingstechniek en automatisering? BB Technical Solutions is een klein, gedreven en flexibel bedrijf. U bent bij ons aan het juiste adres voor hardware engineering, paneelbouw, software engineering, installatie en bijbehorende CE documentatie.  Door de verschillende disciplines binnen BB Technical Solutions kunnen we complete turn-key projecten leveren. Met een innovatieve blik en no-nonsens mentaliteit werken we aan een totaal oplossing voor de klant. Voor een turn-key project is het belangrijk dat er procesmatig  en stapsgewijs gewerkt wordt.  Dit doen we volgens het onderstaande stappenplan:

   

  Hoe wij dat doen

  Stappenplan:

  1. Inventarisatie

  We gaan samen naar de probleemstelling kijken, stellen een PvE op,  bakenen alle randvoorwaarden af en maken een scope.

  1. Concept engineering

  Naar aanleiding van de inventarisatie wordt een eerste concept ontwerp gemaakt om de richting / gedachte te delen.

  1. Prototyping

  Indien nodig worden (deel)concepten uitgewerkt op prototype basis om te testen.

  1. Detail engineering

  Als de seinen uit de prototype fase en concept engineering op groen staan gaan we door met de detail engineering. De mechanische, elektrische en software engineering wordt uitgewerkt. Wanneer alles samen komt zal er nog een final meeting zijn met de klant om te zorgen dat er niets over het hoofd is gezien.

  1. Realisatie

  In deze fase gaan we het mechanische ontwerp op een zo (kosten) effectieve manier realiseren. Het is altijd leuk om in deze fase te zien dat alles tastbaar wordt.

  1. Testen en afname (FAT)

  De start knop wordt ingedrukt! We gaan nu alle onderdelen testen, ook wel de FAT ( Factory Acceptance Test)  genoemd.

  1. In bedrijf stelling

  De machine of installatie wordt op locatie gemonteerd en in bedrijf genomen. Dit is ook het moment dat we de kennisoverdracht doen met de  klant.

  1. Nazorg

  Hopelijk werkt de installatie / machine volgens wens en is dit amper tot niet nodig. Mochten er toch dingen zijn die niet naar wens zijn zullen we deze aanpassen tot iedereen tevreden is.

    

   Wij zijn BBTS

   Engineering & Technical solutions